45% REDUCERE la carti, pe elefant.ro, TRANSPORT GRATUIT

Elefant.ro
Asa cum ne-a obisnuit, Elefant.ro ofera in fiecare saptamana 45% reducere la mii de carti, timp de 24 de ore. Ce nu stiti insa este ca doar joia aceasta, pe 28 august, oferim TRANSPORT GRATUIT, chiar si prin curier.

Nu conteaza daca un client comanda o carte sau 10, daca este din Bucuresti sau din Arad, livrarea este din partea casei, oriunde in tara si pentru orice comanda.

Editura LiteraEditura HumanitasEditura RaoEditura NemiraEditural AllEditura PoliromEditura Curtea VecheEditura TreiEditura CorintEditura Art

 

Scurt istoric despre Elefant.ro

elefant.ro este un proiect al companiei elefant online S.A. lansat în 17 iunie 2010.

Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

elefant.ro comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

În cei 5 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 500.000 de clienți, atingând pragul de 1.000.000 de comenzi livrate în 2014.

3 thoughts on “45% REDUCERE la carti, pe elefant.ro, TRANSPORT GRATUIT

 • 13 august 2016 at 11:27
  Permalink

  sunt fan declarat elefant 🙂

  Reply
 • 14 august 2016 at 15:05
  Permalink

  Am cumparat foarte multe lucruri de la ei.

  Reply
 • 11 iulie 2017 at 9:39
  Permalink

  I see your blog needs some fresh posts. Writing manually takes a
  lot of time, but there is tool for this boring task, search in google: murgrabia’s tools unlimited content

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.