A inceput campania de Halloween cu reduceri la cele mai elegante rochii Miss Grey

A inceput campania de Halloween cu reduceri la cele mai elegante rochii Miss Gray

Nu poți fi o vrăjitoare stilată de Halloween fără o ţinută Miss Grey, nu-i așa? Ei bine, ai noroc. Prețurile la cele mai elegante rochii Miss Grey tocmai au scăzut ca prin farmec.

missgrey.ro

Imagini pentru how do we celebrate halloween

Dar sa vedem ce este Halloweenul?

Halloween este o sărbătoare de origine irlandeză (celtică), preluată în timp de multe popoare. Celții marcau ziua în care lua sfârșit perioada de recoltare și începea iarna. Această sărbătoare era considerată un fel de pod către lumea morților.

Mulți îi spun Noaptea vrăjitoarelor.

Sărbătoarea începe în seara zilei de 31 octombrie și se încheie a doua zi.

In America Halloweenul este de obicei sărbătorit între familie, prieteni și, uneori, colegi. Cu toate acestea, unele zone dețin evenimente mari din comunitate. Evenimente pot fi planificate la data de 31 octombrie sau în weekendul înainte și după această dată. Adulții pot sărbători vizionând filme de groază, ținând petreceri cu costume sau creind case bântuite sau cimitire pe peluza din fata casei.

Mulți copii se îmbracă în costume  și vizitează alte case din cartier. La fiecare casă, ei cer dulciuri, gustări sau un mic cadou. Dacă nu primesc acest lucru, amenință să facă rău locuitorilor casei.

La noi, dupa cum se vede, sarbatorim Halloweenul cu mari reduceri in magazine. Sa aruncam o privire la Miss Grey Romania

,,De Halloween, sporește-ți farmecele cu modelele de rochii negre Miss Grey la reducere, ideale pentru petrecerile unde-ți dorești să atragi atenția printr-o ținută stilată și misterioasă. Îți punem la dispoziție în magazinul nostru online rochii negre la reducere elegante, cu texturi delicate și design-uri variate, de la cele clasice sau seducătoare, la cele șic sau romantice. Descifrează secretele rafinamentului și profită de promoția de Halloween la rochiile de seară negre, pentru a-ți asigura un look fascinant, de o eleganță remarcabilă.” sursa: Miss Grey

Rochie Catarina NeagrăRochie Brianna NeagrăRochie Kari NeagraRochie Adalyn NeagrăRochie Siena Neagră

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.