Apa de gura Apidava, Spray de gura Apidava, produse noi lansate pe piata

Apa de gura Apidava, Spray de gura Apidava, Produse noi lansate pe piata

Cu totii ne dorim un zambet frumos si sanatos! Igiena cavitatii bucale inseamna insa mai mult decat periajul. Utilizarea apei si a sprayurilor de gura reprezinta metode la care este bine sa apelam pentru mentinerea unui mediu bucal sanatos si fara probleme.

Am fost incantata sa primesc de la Apidava aceste minunate produse. Spray-ul de gura il port in poseta zilnic si voi continua sa il cumpar dupa ce se termina acesta.

Apa de gura Apidava, Spray de gura Apidava, produse noi lansate pe piata

Apa de gura Apidava

Apa de gura cu propolis, ulei de eucalipt și extracte naturale de plante a fost făcută pe baza unei formule concentrate de propolis, pentru a beneficia de proprietăți antibacteriene. Propolisul combate afectiunile virale, bacteriene si inflamatorii, precum si problemele respiratorii.

Conform unor studii efectuate, propolisul este un antibiotic foarte puternic, care opreşte dezvoltarea bacteriilor şi favorizează eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii.

Recomandat pentru igiena orală zilnică ca modalitate foarte eficientă de a preveni descompunerea și afecțiunile gingiilor: – acțiunea antibacteriană – acțiunea anti-tartru – previne apariția descompunerii – tratamentul eficient al infecțiilor locale (stomatită, gingivită, dent aphtha) – luptă împotriva respirației neplăcute.

 

Spray de gura Apidava

Spray antibacterian cu propolis – cu efect de răcorire, fără alcool, fără zahăr, fără parfum și fără conservanți pe bază de extracte de plante.  Este recomandat ca dezinfectant, vindecare, miros al gurii.

Indicații: În igiena orală, stomatită, gingivită, în tratamentul local al infecțiilor limitate la mucusul cavității bucale sau la orofaringita.

Elimină microparticule urât mirositoare prin dizolvarea în gură și ajută la distrugerea bacteriilor și microorganismelor rănite, având acțiune benefică asupra sistemului respirator și datorită uleiurilor esențiale de mentă și eucalipt.

Sprayul de gura Apidava, cu propolis si menta, elimina microparticulele urat mirositoare din cavitatea bucala si are un efect cicatrizant si calmant pentru durerile la nivelul gingiilor. In plus, sprayul de gura este o alternativa mai practica, putand fi luat la serviciu, in concediu etc.

 

 

 

 

 

 

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.