Apa de Parfum Versace Woman

Apa de Parfum Versace Woman 

Apa de Parfum Versace Woman

Apa de Parfum Versace Woman este un parfum ce combina armonios notele de florale, aromele de iasomie, bergamota si floare de maces cu aromele de citrice.

Un buchet intens si sofisticat imbogatit de lotus, floarea ritualica in ceremoniile orientale, apoi tonuri de pruna si zmeura, cedru, mosc, ambra si lemn de inoke.

ianni Versace, fondatorul brandului Versace, a fost cel care a reusit sa creeze un renume mondial pentru parfumurile Versace. Nascut in 1946, in sudul Italiei, orasul Reggio Calabria, Versace a inceput sa se dedice modei inca din copilarie, atunci cand mama sa, pe atunci designer, il invata sa coasa nasturi, ornamente sau diferite broderii pe haine. Aceste activitati erau considerate niste “distractii” de tanarul Gianny, de aceea a decis sa studieze arhitectura.

Mai tarziu, Gianni Versace a reuntat la aceste studii si s-a mutat la Milano, unde a reusit sa obtina un job ca si designer. Astfel a inceput povestea de succes a colectiilor de haine Versace, dar si a parfumurilor create de acest brand.

De-a lungul timpului, brandul Versace a devenit un simbol in lumea modei, dar si a parfumurilor datorita stilul provocator si irezistibil al creatiilor. Celebritati precum Madonna, Sharon Stone, prințesa Diana, Kim Basinger, Elton John si multe altele se regasesc printre clientii fideli ai brandulu Versace.

Primele parfumuri pentru femei marca Versace apar în 1981. Apoi, in 1997 brandul a fost preluat de Donatella Versace, sora creatorului Gianni Versace, care mentine la randul ei, succesul brandului. Noile creatii sunt lansate de Donatella Versace, ceea ce le face si mai dorite pe piata actuala a parfumurilor.

Detalii aroma

Categorie olfactivaFloral
Note de varfIasomie Bergamota Trandafir
Note de mijlocCedru Lotus Prune Zmeura
Note de bazaChihlimbar Lemn

6 thoughts on “Apa de Parfum Versace Woman

 • 9 mai 2020 at 11:48
  Permalink

  Este un parfum foarte interesant. Putin cam dulce pentru gusturile mele, dar oricum, extrem de popular.

  Reply
 • 9 mai 2020 at 12:48
  Permalink

  Ce impletire de note fix pe sufletul meu. Nu l-am incercat inca, dar nu spun nu. Cel putin dupa compozitie, suna promitator.

  Reply
 • 9 mai 2020 at 14:17
  Permalink

  În general cam tot ceea ce este de la Versace îmi place, parfumul este un pic cam dulce dar senzația pe care o da are una speciala! Felicitări pentru articol!

  Reply
 • 10 mai 2020 at 11:01
  Permalink

  Nu știu cum miroase, însă aspectul este foarte atrăgător și aș fi curioasă de conținut.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.