Campania Winter Sales cu reduceri de pana la 70% este live pe Answear.ro iar pana pe 10.01.2017 Transport Gratuit !!!

answear.ro%20Campania Winter Sales cu reduceri de pana la 70% este live pe answear.ro/ iar pana pe 10.01.2017 profitam si de  LIVRARE GRATUITA.

Bunatati si reduceri la brandurile preferate.

,,ANSWEAR.com înseamnă cumpărături fără limite. În oferta noastră vei găsi îmbrăcăminte, încălțăminte dar și accesorii ale celor mai moderne 200 de mărci din lume. În cadrul lor se află și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci high-end (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

ANSWEAR.com este primul magazin multibrand din Polonia care oferă o asemenea gamă largă de produse. La noi poți face cumpărături pentru întreaga familie pentru că oferta noastră cuprinde produse pentru femei, bărbați și copii. Repede, sigur și- ce e cel mai important- fără să ieși din casă.

În afară de mii de produse descrise în detaliu și fotografiate, clienții pot găsi pe site-ul nostru și sfaturi practice dar și informații despre cele mai noi tendințe. Lucrăm în mod constant cu trendsetteri, bloggeri și experți în modă oferind clienților inspirație fără limite pentru căutările și experimentele lor în domeniul modei.

ANSWEAR.com a fost înființată în decembrie 2010 și a început să funcționeze în februarie 2011. După 3 ani de succes pe piața din Polonia (având un număr tot mai mare de clienți mulțumiți și de premii în branșă), în martie 2014 ANSWEAR.com și-a început activitatea în Cehia iar în noiembrie 2014 în Slovacia.”

SURSA: answear.ro

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.