Cea mai mare ora de sport, Brasov, 9 iulie 2016

bbbbb301171_148906798538278_675958187_naaaaaa95823_7878359_n

In fiecare vara ma duc la munte, mai precis, in zona Brasovului. Ma cazez la o pensiune intr-o statiune, de cele mai multe ori la Moieciu si in fiecare dimineata ne suim in masina si ne oprim in alta statiune.  Imi place sa escaladez muntii si sa ma cocot pe cele mai inalte varfuri.

Anul acesta, fiindca voi fi in Brasov pe 9 iulie, m-am inscris gratuit ( fiind blogger) la Cea mai mare ora de sport, editia a VI-a.
Marea provocare a evenimentului este  Crosul UpDown Run, cu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului:

-proba de 4 km, pentru cei care descopera acum bucuria alergarii,

– proba de 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari

Ati ghicit la care m-am inscris, da?  La 4km

Sper sa ajung la finish, sa nu scot limba de un cot, ha! ha! sa ajut bolnavii de boli incurabile sustinuti de HOSPICE Casa Sperantei.  Ca si anul trecut,  Fundatia Telekom si smartatletic va dona, pentru fiecare participant care va alerga la cros,  cate 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

Festivalul va dura 12 ore, de la ora 9:00 la ora  21:00 si va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: RealRyder- biciclete, OneCore – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym – Functional Training, Boot camp şi Shooting Gate pentru pasionații de fotbal.
  • Kids BikeSchool – zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor învăța, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic.
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, în buclă cu start în Piaţa Sfatului:
  • 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
  • 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

MFB brasov 2016 - poster-A2

La CLASE intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate, grabiti-va sa va inscrieti! Sigur veti gasi o clasa preferata si un instructor favorit. Vedeti in imaginea de mai jos:

program MFB Brasov 2016

Pe cei mici, cu varsta cuprinsa intre 4 si 13 ani ii puteti inscrie la KIDS BIKESCHOOL, cu conditia sa aveti o bicicleta. Se poate inchiria, dar in limita stocului disponibil. Inscrierea este complet gratuita si se face direct la fata locului, in ordinea sosirii.

In ce consta Kids bikeschool? O competitie educativa prin care cei mici sunt incurajati sa practice mersul pe bicicleta si invatati de catre instructori si personal acreditat. Copiii vor fi invatati, in conditii de maxima siguranta, deverse tehnici ale mersului pe bicicleta; mersul printre jetoane, mersul in linie dreapta, mersul in opt, semnalizarea si semnele rutiere, siguranta in trafic si altele.

Va astept pe 9 iulie in Piata Sfatului Brasov la CEA MAI MARE ORA DE SPORT !!!

 

 

 

12 thoughts on “Cea mai mare ora de sport, Brasov, 9 iulie 2016

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.