Cel mai bun material izolator: polistirenul expandat. Avantajele izolarii termice.

Cel mai bun material izolator: polistirenul expandat.  Avantajele izolarii termice.

 

Cel mai bine este sa locuiesti la casa. Am locuit si la bloc vreme de 5 ani, dar nu mi-a placut. Ce este mai frumos decat sa ai casuta ta, sa nu te deranjeze vecinii, sa iesi in curte sa sorbi o cafeluta sau sa faci un gratar?!

La inceput, cand ne-am mutat la casa, ne-a fost mai greu. Casa nu avea tot confortul de care aveam nevoie. In primul rand nu ajunsese gazele pe strada noastra. Focul cu lemne la 3 sobe plus cazanul de la baie, de 3 ori pe zi ne ocupa mai tot timpul. Iarna era frig, oricate lemne am fi folosit.

O mare bucurie a fost cand am tras gaze, acum 12 ani. Dar cea mai mare realizare, zic eu, a fost ca ne-am izolat termic locuinta.

Cel mai bun material izolator: polistirenul expandat. Avantajele izolarii termice.

Am folosit polistiren expandat  de 5 cm, cred ca nu se folosea atunci cel de 10cm, dar oricum, beneficiile s-au vazut imediat:   confort tеrmіс îmbunătățit (răcoare vаrа, сăldură іаrnа), rеduсеrеа consumului dе combustibil nесеѕаr înсălzіrіі, înlăturаrеа igrasiei, iar ре termen lung аmоrtіzаrеа investiției și o сrеștеrе a valorii саѕеі în cazul unеі еvеntuаlе vânzărі.

4 thoughts on “Cel mai bun material izolator: polistirenul expandat. Avantajele izolarii termice.

 • 10 noiembrie 2018 at 13:28
  Permalink

  Noi am fost foarte atentie la izolarea casei si acum se vede ce treaba buna am facut avand in vedere ca iarna e cald in casa si vara e racoare.

  Reply
 • 11 noiembrie 2018 at 23:49
  Permalink

  Chiar nu stiam ca polistirenul expandat este cel mai bun izolator. Stiam ca izoleaza, dar nu ca e the best!

  Reply
 • 12 noiembrie 2018 at 23:44
  Permalink

  Eu ma bucur ca am rezolvat acest capitol. Mi-am izolat apartamentul pe exterior si sa stii ca diferentele se vad. Se pastreaza mult mai bine caldura pe timp de iarna

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.