Cele mai bune fitness trackere pe care le poţi cumpăra de la evoMag.ro

Produse evoMAG.ro

Dacă în 2016 ţi-ai propus să slăbeşti câteva kilograme este esenţial să ai un fitness tracker cu care să îţi monitorizezi progresul. Cea mai grea parte nu e să te apuci de sport sau să mânanci mai sănătos, cea mai grea pProduse evoMAG.roarte este să te ţii de toate astea. Dar de ce să renunţi la ceva ce îţi face bine? Unii poate renunţa că e prea greu, alţii vor rezultate rapide sau poate nu îşi setează o ţintă bine definită. Dar cine sunt eu să judec? Eu doar  va arat ce vreau sa-mi cumpar. Deci, dacă vrei să slăbeşti sau să te menţii în formă, un fitness tracker poate aduce câteva informaţii esenţiale de care ai nevoie. Dar care Produse evoMAG.rosunt cele mai bune fitness trackere? Le  poti  achiziţiona de la evoMAG

 

Ce va recomand:
Ceas activity tracker Fitbit Blaze, Curea Large (Negru)

Este un ceas activity pentru fitness, la fel de alegant pe cat este de inteligent

 

Daca stai prost cu bugetul, atunci alege o Bratara Sony SmartBand SWR10 (Verde)

Bratara Sony SmartBand SWR10 (Verde)

SmartBand vibrează discret pentru a se asigura că nu ratați niciun apel, notificare de mesaj sau alte alerte declanșate pe smartphone-ul dvs. De asemenea, acest accesoriu vibrează și atunci când nu vă aflați la mai puțin de 10 metri față de smartphone. Acum, puteți să vă lăsați smartphone-ul în buzunar sau geantă și să aveți garanția că știți întotdeauna când primiți ceva. În plus, nu vă veți mai putea rătăci telefonul.

Stilul dvs.

SmartBand este un dispozitiv de purtat non-stop. Este impermeabil și îl puteți purta orice activitate desfășurați. Este discret și conceput să arate minunat indiferent de stilul de îmbrăcăminte. Alegeți dintr-o gamă variată de culori vibrante și stiluri și purtați orice culoare doriți în fiecare zi. Butonul de prindere metalic, reprezentativ pentru Sony, și ledurile îi conferă un aspect premium. SmartBand conține o unitate Core detașabilă și o brățară confortabilă.

Aplicația Lifelog

Inteligența accesoriului SmartBand este dată de o inovatoare aplicație de smartphone cu Android care înregistrează automat activitățile fizice, de socializare și de divertisment. Puteți vedea pentru fiecare zi cât de activ ați fost și cum ați comunicat cu restul lumii. Tehnologia de purtat și inovatoarea aplicație de înregistrare a activităților vă vor ajuta și să vă stabiliți obiective și să vă monitorizați progresul. Lifelog vă ajută chiar să aflați cum va fi vremea mâine.

SmartBand, smartphone și Lifelog – putere la îndemână

SmartBand este în contact permanent cu smartphone-ul prin Bluetooth. O alertă prin vibrare vă anunță dacă ați primit un apel, un mesaj sau o altă notificare. Atunci când ascultați muzică pe drum, puteți reda, întrerupe și omite piese utilizând SmartBand. Conectarea utilizând NFC sau o procedură Bluetooth® standard este simplă. Această tehnologie de purtat salvează informații despre ce anume faceți chiar și atunci când nu vă aflați în aria de acoperire a smartphone-ului și transmite automat informațiile atunci când vă reconectați. Urmăriți-vă stilul de viață și vedeți cum trăiți cu Lifelog.

SURSA: Gadgeturi monitorizare activitate

3 thoughts on “Cele mai bune fitness trackere pe care le poţi cumpăra de la evoMag.ro

 • 2 august 2016 at 8:53
  Permalink

  Mi-ar fi buna o bratara din asta macar pentru mustrarea constiintei la cat de sedentara sunt, poate ar da rezultate.

  Reply
 • 6 august 2016 at 11:36
  Permalink

  Interesant articol,interesant cum spune- Lifelog vă ajută chiar să aflați cum va fi vremea mâine.

  Reply
 • 13 august 2016 at 14:08
  Permalink

  Interesant! De acest dispozitiv chiar nu stiam ca exista.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.