Cum sa te imbraci bine cand te lupti cu kilogramele in plus – Rochii Plus Size

amafashion.ro

Excesul de greutate nu înseamnă că nu poți arăta fabulos! Există o mulțime de persoane de dimensiuni mari care se îmbracă foarte bine. Ai vevoie de cateva reguli și o doză sănătoasă de încredere.

Cunoașteți elementele de bază ale modului de a accentua sau ascunde zonele corpului. Culorile, tăieturile și modelele pe care le purtați pot atrage ochii oamenilor spre sau în afara porțiunilor din figură. Iată câteva exemple de bază:

Culorile închise se ascund, în timp ce culorile luminoase se evidențiază. În general, puneți culorile luminoase în care doriți să desenați ochiul și culorile mai întunecate pe care doriți să le detonezi.Rochie de seara cu trandafiri brodati R008-TM
Exemplu: Pentru a atrage atenția asupra taliei, purtați o curea de culoare deschisă pe o cămașă mai închisă.
Exemplu: Pentru a dezamagi jumătatea de jos, purtați pantaloni întunecați și un vârf luminos.
Modelele mari de obicei vă pot face să arătați mai mari, în timp ce modelele mici vă pot face să arătați mai mici.
Exemplu: Evitați florile imense de hibiscus de pe plajă, acoperind-o în favoarea unei imprimări florale mai mici.
Uneori, există excepții de la această regulă – încercați să vă exprimați dacă aveți îndoieli. O amprentă mare poate într-adevăr să arate bine în costumul general. O imprimare mică ocupată poate să nu pară la fel de bună ca cea mai mare.

Evitati dungile orizontale. Dungile orizontale au tendința de a mări zonele.

Dacă doriți să arătați mai bine în zona de bust, dungile orizontale vor spori și atrage atenția asupra bustline.
Din nou, costumul trebuie să fie pus pe pentru a determina dacă un element arata bine cu linii orizontale. O cămașă bine echilibrată cu linii orizontale sau colorbloc poate să arate atractivă pe un cadru mare.

Rochie de seara RO91-M negru

Evitați volanele pe zonele pe care vreti sa le ascundeti; puneți-le pe zone pe care doriți să le subliniezi. Dacă doriți să subliniați bustul dvs., o tombola poate fi atractivă. Cu toate acestea, ea poate supra-empasizeze o femeie care este mare chest.  De exemplu, ați putea vedea un costum de baie dintr-o singură bucată cu panouri rupte peste burtă. Întotdeauna încercați pe tinuta, deoarece înfrumusețarea poate atrage atenția și asupra locului pe care încercați să-l subliniați.

Purtați articole de îmbrăcăminte bine amenajate și susținute. Lenjeria de corp este fundamentul aspectului dvs. – este greu să arăți bine atunci când purtați lenjerie de corp delicată, care nu vă susține suficient.

Cumpărați un sutien care se potrivește și sprijină. Nu numai că un sutien bun vă va ajuta să ridicați figura și să vă faceți să arătați grozav, vă va ajuta să evitați durerile de spate.
Pentru a pierde un pic de circumferință în jurul șoldurilor și coapselor, purtați lenjerie cu picior jos, cu talie înaltă, într-un bumbac ferm, susținut.

amafashion.ro

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.