Foloseste SANO K2000 pentru o vara fara insecte

Foloseste SANO K2https://i2.wp.com/www.oriceieftin.com/wp-content/uploads/2018/05/banner_slogansano.png?resize=99%2C60&ssl=1000 pentru o vara fara insecte

A inceput sezonul insectelor care ne invadeaza si ne deranjeaza inca de la primele zile calduroase.

Fie ca vorbim de tantari, muste, gandacii de apartament sau furnici, acarieni, molii, plosnite, capuse si purici, gasesti la  produse speciale care te scapa de griji.

 

Am ales sa testez Solutie anti-insecte SANO K2000

Omoara si tine la distanta timp de cateva luni  puricii, capusele, gandacul argintiu, plosnitele si alte taratoare.

Substanța activă este încapsulată în corpusculi, pentru o eliberare
graduală pe suprafața tratată. Nu omoară instant insectele. Produsul este
transportat de insecte în cuib / mușuroi, unde omoară întreaga familie.
Repetați tratamentul la 10 zile, pentru a distruge noile generații. Nu pătează
covoarele sau tapiseria. Este recomandat pentru uzul în locuințe, curți,
grădini, depozite, camerele copiilor, grădinițe, bucătării, restaurante, etc.
Efectul rămâne pentru câteva luni bune. Disponibil în recipient de 750 ml cu
pulverizator.

 

Puricii sunt niște insecte (1.5 – 3.3 mm lungime) foarte agile, de obicei de culoare închisă (de exemplu, puricii de pisică sunt colorați într-o nuanță de roșu-brun sau maroniu). Aceste insecte sunt lipsite de aripi, cu aparatul bucal de formă tubulară, adaptat la hrănirea cu sânge de la gazdele lor. Picioarele lor sunt lungi, iar perechea posterioară este bine adaptată pentru sărituri: un purice poate sări pe verticală până la 18 cm, iar pe orizontală până la 33 cmAceasta reprezintă aproximativ de 200 de ori lungimea propriului lor corp, făcând ca puricele să fie printre cei mai buni săritori dintre toate animalele cunoscute (în raport cu dimensiunea corporală), al doilea doar după broasca-săritoare.

Căpușele sunt un ordin de acarieni ectoparaziți ai reptilelor, păsărilor și Imagini pentru capusemamiferelor, cu mod de hrănire obligatoriu hematofag și intermitent, și cu o importanță deosebită din punct de vedere medical și veterinar. Înțepătura căpușelor poate determina leziuni grave ale tegumentului, unele specii pot provoca paralizii, iar alte specii servesc ca vectori pentru diverse microorganisme transmițând tifosul, boala Lyme, febra recurentă etc.

Imagini pentru gandacul argintiuGandacul argintiu

Gandacul numit pestisorul argintiu, pe numele sau stiintific Lepisma saccharina, apare vara in casa si nu onoreaza niciun locatar cu prezenta. 7-11 mm lungime; culoare gri — argintie; suprafaţa corpului este acoperită cu nişte solzi fini gri — argintii; partea toracică este lată, în vreme ce partea posterioară se îngustează treptat; este o insectă primitivă, nu are aripi, are pe cap două antene lungi, compuse din mai multe segmente; la capătul părţii posterioare sunt inserate trei apendice (doi cercii poziţionaţi lateral şi un filament terminal); larvele se aseamănă mult cu insectele adulte, deoarece suferă o metamorfoză hemimetabolă.

Imagini pentru plosnitePloșnița de pat (Cimex lectularius) este o insectă hematofagă parazită a omului și a păsărilor (găina și porumbelul), cu aripi atrofiate, din subordinul heteropterelor, de culoare brună-roșiatică, cu corpul oval, turtit dorso-ventral și miros urât caracteristic, care trăiește și își depune ouăle prin crăpăturile pereților sau ale mobilelor și iese noaptea pentru a se hrăni cu sângele omului sau al păsărilor, iar în timpul zilei rămâne ascunsă. Ploșnița de pat nu este cunoscută ca fiind vectorul vreunei boli, dar înțepătura ei se poate infecta.

Foloseste SANO K2000 pentru o vara fara insecte

Pentru cele mai bune rezultate: folositi intotdeauna insecticidul adecvat insectelor care provoaca probleme, citind si respectand instructiunile de pe eticheta.

Insecticidul SANO K2000 il puteti comanda de AICI

 

 

 

10 thoughts on “Foloseste SANO K2000 pentru o vara fara insecte

 • 23 iunie 2018 at 18:05
  Permalink

  Nu aruncati nici cu oua, nici cu rosii, dar eu nu iubesc vara din N motive, iar unul dintre ele ar fi aceste ganganii care se dezmortesc vara si bazaie ca nebunele, tantari, muste etc. Bine ca exista SANO K2000

  Reply
 • 23 iunie 2018 at 22:17
  Permalink

  Un produs de avut la indemana tinand cont ca in aceste zile calduroase insectele au devenit tot mai agresive.

  Reply
 • 24 iunie 2018 at 0:50
  Permalink

  Si eu folosesc produsele Sano ca sa tin toate vietatile astea nedorite departe de casa

  Reply
 • 24 iunie 2018 at 9:08
  Permalink

  Mi-am luat si eu de curand cateva produse Sano printre care si spray-ul K 600+ si sunt foarte multumita de el, mai ales ca nu e toxic si miroase frumos, a flori.

  Reply
 • 24 iunie 2018 at 11:35
  Permalink

  De la sano am folosit multe produse, iar in materie de insecte am optat pentru 600+, un spray care ma ajuta sa scap de acarieni.

  Reply
 • 24 iunie 2018 at 12:16
  Permalink

  Am luat si eu spray de muste si de furnici de la Sano, sunt intr-adevar foarte bune. Pe alte marci cu reclama agresiva la tv, chiar dadeam banii cam de pomana.

  Reply
 • 24 iunie 2018 at 15:11
  Permalink

  Nu m-am confruntat cu insecet prin casa, Insa mama sta la casa si se mai confrunta cu furnici. Am sa ii zic de astfel de produse

  Reply
 • 25 iunie 2018 at 11:37
  Permalink

  Am folosit si eu cateva din produsele Sano impotriva insectelor. Mi se par foarte eficiente.

  Reply
 • 25 iunie 2018 at 13:55
  Permalink

  In aceast vara insectele par sa fie mult mai numeroase, inca nu am cumpar un produs de combatere a lor dar cred cae necesar.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.