Foloseste SANO K2000 pentru o vara fara insecte

Foloseste SANO K2https://i0.wp.com/www.oriceieftin.com/wp-content/uploads/2018/05/banner_slogansano.png?resize=99%2C60&ssl=1000 pentru o vara fara insecte

A inceput sezonul insectelor care ne invadeaza si ne deranjeaza inca de la primele zile calduroase.

Fie ca vorbim de tantari, muste, gandacii de apartament sau furnici, acarieni, molii, plosnite, capuse si purici, gasesti la  produse speciale care te scapa de griji.

 

Am ales sa testez Solutie anti-insecte SANO K2000

Omoara si tine la distanta timp de cateva luni  puricii, capusele, gandacul argintiu, plosnitele si alte taratoare.

Substanța activă este încapsulată în corpusculi, pentru o eliberare
graduală pe suprafața tratată. Nu omoară instant insectele. Produsul este
transportat de insecte în cuib / mușuroi, unde omoară întreaga familie.
Repetați tratamentul la 10 zile, pentru a distruge noile generații. Nu pătează
covoarele sau tapiseria. Este recomandat pentru uzul în locuințe, curți,
grădini, depozite, camerele copiilor, grădinițe, bucătării, restaurante, etc.
Efectul rămâne pentru câteva luni bune. Disponibil în recipient de 750 ml cu
pulverizator.

 

Puricii sunt niște insecte (1.5 – 3.3 mm lungime) foarte agile, de obicei de culoare închisă (de exemplu, puricii de pisică sunt colorați într-o nuanță de roșu-brun sau maroniu). Aceste insecte sunt lipsite de aripi, cu aparatul bucal de formă tubulară, adaptat la hrănirea cu sânge de la gazdele lor. Picioarele lor sunt lungi, iar perechea posterioară este bine adaptată pentru sărituri: un purice poate sări pe verticală până la 18 cm, iar pe orizontală până la 33 cmAceasta reprezintă aproximativ de 200 de ori lungimea propriului lor corp, făcând ca puricele să fie printre cei mai buni săritori dintre toate animalele cunoscute (în raport cu dimensiunea corporală), al doilea doar după broasca-săritoare.

Căpușele sunt un ordin de acarieni ectoparaziți ai reptilelor, păsărilor și Imagini pentru capusemamiferelor, cu mod de hrănire obligatoriu hematofag și intermitent, și cu o importanță deosebită din punct de vedere medical și veterinar. Înțepătura căpușelor poate determina leziuni grave ale tegumentului, unele specii pot provoca paralizii, iar alte specii servesc ca vectori pentru diverse microorganisme transmițând tifosul, boala Lyme, febra recurentă etc.

Imagini pentru gandacul argintiuGandacul argintiu

Gandacul numit pestisorul argintiu, pe numele sau stiintific Lepisma saccharina, apare vara in casa si nu onoreaza niciun locatar cu prezenta. 7-11 mm lungime; culoare gri — argintie; suprafaţa corpului este acoperită cu nişte solzi fini gri — argintii; partea toracică este lată, în vreme ce partea posterioară se îngustează treptat; este o insectă primitivă, nu are aripi, are pe cap două antene lungi, compuse din mai multe segmente; la capătul părţii posterioare sunt inserate trei apendice (doi cercii poziţionaţi lateral şi un filament terminal); larvele se aseamănă mult cu insectele adulte, deoarece suferă o metamorfoză hemimetabolă.

Imagini pentru plosnitePloșnița de pat (Cimex lectularius) este o insectă hematofagă parazită a omului și a păsărilor (găina și porumbelul), cu aripi atrofiate, din subordinul heteropterelor, de culoare brună-roșiatică, cu corpul oval, turtit dorso-ventral și miros urât caracteristic, care trăiește și își depune ouăle prin crăpăturile pereților sau ale mobilelor și iese noaptea pentru a se hrăni cu sângele omului sau al păsărilor, iar în timpul zilei rămâne ascunsă. Ploșnița de pat nu este cunoscută ca fiind vectorul vreunei boli, dar înțepătura ei se poate infecta.

Foloseste SANO K2000 pentru o vara fara insecte

Pentru cele mai bune rezultate: folositi intotdeauna insecticidul adecvat insectelor care provoaca probleme, citind si respectand instructiunile de pe eticheta.

Insecticidul SANO K2000 il puteti comanda de AICI

 

 

 

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.