Iata ce spune TEMPERAMENTUL tau despre tine!

Iata ce spune TEMPERAMENTUL tau despre tine!


Fiecare persoana este diferita, iar tipul sau de temperament reflecta atitudinea pe care o are, in general, fata de problemele pe care
le intampina, fata de oamenii din jur si fata de propria viata. De-a lungul timpului, psihologii au identificat patru mari tipuri de temperamente si spun ca fiecare om se incadreaza
intr-unul dintre acestea, per ansamblu, insa imprumta si cateva trasaturi de la celelalte.

In cazul in care vrei sa afli mai multe despre fiecare temperament in parte, sa vezi in ce categorie te incadrezi si ce indica acesta despre tine, atunci ai ajuns in locul potrivit!

Iata ce spune temperamentul tau despre tine:

 1. Sangvinic

Sangvinicii sunt persoane extrem de sociabile. Pentru ei poate fi extrem de plictisitor timpul pe care il petrec singuri, intrucat le place sa aiba o multime de prieteni. De asemenea, oamenilor care se incadreaza aici le place sa vorbeasca foarte mult, nu sa asculte. Ei isi fac prieteni foarte repede si sunt glumeti. Astfel, ei trebuie sa se orienteze catre job-uri care le permite sa isi faca prieteni noi, sa converseze si sa se simta bine. De aceea, le recomandam acestora sa intre pe https://www.beyou-studio.ro, intrucat vor gasi jobul ideal, care le permite sa fie in centrul atentiei, sa vorbeasca cat vor si sa se umple de energie!

 1. Coleric

Persoanele colerice sunt foarte puternice. Le place sa se impuna in fata celorlalti si o fac foarte bine, motiv pentru care sunt foarte potriviti pentru a fi manageri sau pentru joburi unde au nevoie de incredere mare in sine. De asemenea, colericii au un spirit competitiv foarte ridicat, insa urasc sa piarda. De accea, ei isi vor canaliza energia pentru a intoarce un rezultat in favoarea lor, chiar daca isi vor scoate la iveala o trasatura deloc placuta, si anume agresivitatea. Colericii sunt persoane independente, puternice, care stiu sa isi atinga obiectivele.

 1. Flegmatic

Persoanele flegmatice sunt foarte docile. Cei care se incadreaza in acest tip de temperament urasc conflictele, nu vor sa fie primii mereu si nici nu cred despre sine ca sunt cei mai buni. Din aceasta cauza, ei nu sunt persoane potrivite pentru a-i conduce pe ceilalti. De altfel, flegmaticii nu pot spune niciodata “nu” si isi tin intotdeauna promisiunile, incercand sa fie incurajatori, nu critici cu cei din jur. Mai mult, acestia au prieteni putini, insa sunt foarte atasati de ei si le sar in ajutor in orice moment. De asemenea, lor nu le place sa impartaseasca cu ceilalti pe retelele sociale tot ceea ce fac si se tem de faptul ca vor fi judecati.

 1. Melancolic

Melancolicii sunt oameni introvertiti, emotivi si perfectionisti. Ei isi impun adesea obiective nerealiste, motiv pentru care sunt foarte critici cu sine. Fiind perfectionisti, acestia isi doresc sa stie totul, in detaliu, si nu accepta lucrurile asa cum sunt. Persoanele melancolice sunt foarte incapatanate si este foarte greu sa le fii prieten, intrucat sunt introvertite. Mai mult, melancolicii sunt foarte creativi si sensibili. Ei nu sunt impresionati de lucrurile materiale, ci mai degraba de frumusetea naturii, de carti. Insa, datorita firii perfectioniste, li se potrivesc de minune joburi precum analisti, programatori, cercetatori.

Asadar, avand in vedere trasaturile de mai sus, iti poti da seama foarte usor ce tip de temperament ai. Bineinteles, poti constata ca ti se potrivesc mai mult, insa anumite trasaturi vor predomina, motiv pentru care vei putea sa iti dai seama in ce categorie te incadrezi. Astfel, daca esti o persoana sociabila si ai o multime de prieteni, sigur esti sangvinica. Daca iti place sa iei cuvantul, esti puternic si agresiv, atunci ai un temperament coleric. In schimb, presupunand ca esti docil, dar un prieten de incredere, temperamentul tau este flegmatic. Nu in ultimul rand, creativitatea, emotivitatea si perfectionismul indica faptul ca esti melancolic.

12 thoughts on “Iata ce spune TEMPERAMENTUL tau despre tine!

 • 1 iunie 2017 at 12:29
  Permalink

  Eu cu siguranta sunt o combinatie intre coleric si sangvinic. 🙂

  Reply
 • 1 iunie 2017 at 15:00
  Permalink

  Eu am putin din toate, parca! Sper ca in sensul bun! 😀

  Reply
 • 1 iunie 2017 at 17:29
  Permalink

  Pai ma regasesc cam in tot articolul, am bucati din fiecare. Sper doar sa le fi luat pe cele mai bune din fiecare tip, nu pe cele mai rele.

  Oare speranta asta, inseamna ca de fapt sunt un tip flegmatic, sau melancolic? 🙂

  Reply
 • 1 iunie 2017 at 18:57
  Permalink

  Cred ca sunt o amestecatura de temperamente. Ma regsaesc partial in fiecare dintre ele dar cel mai mult in tipul Flegmatic, iar daca nu citeam cu atentie, cuvantul in sine m-ar fi dus in cu totul alta zona.

  Reply
 • 1 iunie 2017 at 21:40
  Permalink

  cate putin din toate am si eu :))

  Reply
 • 2 iunie 2017 at 9:03
  Permalink

  Si eu am cate putin din fiecare, ma regasesc perfect in articolul tau 🙂

  Reply
 • 2 iunie 2017 at 20:25
  Permalink

  Si eu am cate putin din toate. Depinde foarte mult de ceea ce se intampla in jurul meu pentru ca o atitudine sa se manifeste in totalitate. Arata bine acest studio, insa nu prea sunt fana a acestei meserii. Multumim pentru articol 🙂

  Reply
 • 3 iunie 2017 at 9:43
  Permalink

  cate putin din fiecare in functie de situatie si de persoanele cu care sunt in momentul acela

  Reply
 • 5 iunie 2017 at 20:11
  Permalink

  Am primit o incadrare pe care n-am stiut cum s-o iau, cineva mi-a zis ca am temperament de blogger. Sa spun drept nici astazi nu stiu daca a fost un compliment sau nu, inca nu stiu ce fel de temperament au bloggerii :))

  Reply
 • 5 iunie 2017 at 23:56
  Permalink

  Nu cred ca m-as putea incadra intr-o singura parte. Sunt cate putin din toate 🙂

  Reply
 • 7 septembrie 2017 at 12:19
  Permalink

  Sunt o combinatie mai putin reusit din toate, insa incerc pe cat de mult posibil sa imi tin in frau anumite reactii.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.