Invitatii de nunta caricaturizate si personalizate

Caricaturi Scene Portrete la comanda. Caricatura ta online!   Se apropie aniversarea casatorie noastre. Pe 6 decembrie,  de Sfantul Nicolae. Si vreau s-o facem lata! Inca o data!  index

Cine ma cunoaste, stie ca nu am toate tiglele pe casa. Vreau sa se distreze toata lumea, sa ne imbatam, sa dansam pe masa.

Ma gandesc sa le trimit prietenilor nostri din timp cate o invitatie haioasa care sa produca o impresie puternica si sa ramana o amintire de neuitat chiar si dupa multi ani. Am cautat si am gasit un site ce realizeaza invitatii sub forma de caricaturi.

Pentru a comanda invitatii de nunta caricaturizate si personalizate sau un portret, trebuie sa trimiti poze de calitate inalta, detalii despre ele si eventual si locul unde vreti plasat desenul.

INVITATIE2

Toate lucrările, fie că sunt portrete, scene, caricaturi sau invitații de nuntă, sunt realizate manual, fără ajutorul programelor de grafică, pe hârtie specială de calc, folosindu-se ca bază creion şi tuş. Deoarece aici clientul este pus pe primul loc, înainte de a vă livra lucrarea finală (fie scan sau original al portretului) veţi putea vedea o schiţă a acesteia, pentru a vedea direcţia de lucru şi a putea să ne sugeraţi eventuale modificări/adăugiri.

3 thoughts on “Invitatii de nunta caricaturizate si personalizate

 • 18 octombrie 2016 at 9:56
  Permalink

  Sa stii ca m-am gandtit sa ii ofer sotului meu cadou o caricatura personalizata. Cred ca si lui i-ar face placere 🙂

  Reply
 • 18 octombrie 2016 at 10:54
  Permalink

  Va fi ceva inedit, imi place ideea. Sunt sigura ca vei face cea mai buna alegere si petrecerea va fi la cote inalte.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.