LIVECOM Sirop – Protector natural al ficatului

LIVECOM Sirop – Protector natural al ficatului 

SUPLIMENT ALIMENTAR NATURAL AYURVEDIC, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

 

Toata lumea a facut excese de Paste, nu-i asa? Nu numai eu 🙂 Friptura de miel, drob, oua, cozonaci, prajituri….. Dupa trei zile de mese bogate in grasimi, prajeli, tocaturi, maioneze  sigur mi-am incarcat organismul de toxine. Ficatul este responsabil cu eliminarea toxinelor din organismul nostru, fapt care îl face să fie printre cele mai importante organe. De aceea, este indicat să îl protejăm. Noroc cu AYURMED si BRANDER  care mi-au trimis din timp LIVECOM Sirop.

Despre LIVECOM Sirop:

”Unul dintre conceptele de baza ale Ayurvedei este Agni, focul interior, caldura vietii, intruchiparea energiei metabolice. Functia digestiva este asociata cu Agni, ”energia” mistuirii hranei, responsabila de asimilarea principiilor nutritive in organism. LIVECOM Sirop contine substante bioactive din plante medicinale ayurvedice care sustin ficatul in procesele de metabolizare, stocare, eliminare sau transformare a tuturor substantelor care patrund in organism. Ficatul este sustinut in procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism. Fitonutrientii contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice.

Prin mentinerea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbtia eficienta a nutrientilor din tubul digestiv si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. Ajuta la eliminarea toxinelor si a deseurilor de la nivelul sangelui, ficatului, splinei si altor organe acumulate din cauza unei alimentatii dezechilibrate, consumului de alcool, medicamente hepatotoxice sau droguri. LIVECOM Sirop sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al colesterolului si lipidelor din sange.

LIVECOM Sirop contribuie la:

– mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si componentelor sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, substante toxice);
– sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
– protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
– sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului;
– sustinerea organismului in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Compozitie per doza (5ml):

DenumireCompozitie
Picrorhiza kurroa (Kutki), radacina (4:1)100 mg
Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1)100 mg
Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1)100 mg
Boerhavia diffusa (Puvernava), radacina (8:1)50 mg
Eclipta alba (Bhringraj), parti aeriene (10:1)50 mg
Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki), parti aeriene (10:1)50 mg
Tinospora cordifolia (Giloy), tulpina (10:1)50 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1)50 mg
Tecoma undulata (Rohida), scoarta (13:1)50 mg
Fumaria officinalis (Fumarita), parti aeriene (10:1)50 mg
Silybum marianum (Armurariul), fructe (4:1)50 mg
Aloe barbadensis (Aloe), frunze (3:1)50 mg
Benzoat de sodiu (conservant)25 mg
Zahar2400 mg
Apa demineralizatapana la 5 ml

Proprietatile plantelor din compozitie:

Picrorhiza kurroa (Kutki) – sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxicetoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusilor hepatici. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata (Kalmegh) – sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.

Boerhavia diffusa (Puvernava) – contribuie la cresterea fluxului biliar, la sustinerea procesului de digestie si eliminare a toxinelor. Sustine mentinerea enzimelor hepatice la nivel normal si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.

Eclipta alba (Bhringraj) – sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.

Phyllanthus urinaria, Tecoma undulata – sustin productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mentin integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.

Terminalia chebula, Emblica officinalis – sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentine functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Fumaria officinalis (Fumarita) – sustine secretia si eliminarea bilei contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic depurativ ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Silybum marianum (Armurariul) – contribuie la pastrarea integritatii celulei si functionarea normala a membranei celulare la nivelul structurilor hepatice si stimuleaza refacerea celulelor hepatice. Protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, substante medicamentoase hepatotoxice, toxine) si sustine procesul fiziologic de detoxifiere.

Aloe barbadensis (Aloe) – sustine sanatatea sistemului digestiv si hepatobiliar prin functionarea normala a tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Modul de utilizare si doza recomandata:

Copii 1-5 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 6-14 ani: cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 min. inainte de masa. Se administreaza minim 1 luna, optim 3 luni.”

SURSA: www.ayurmed.ro.


In luna aprilie cine comanda  pachetul LIVECOM  primeste GRATUIT o crema de fata Fruit Massage Cream!

Image 1

 

 

Citeste si:  https://www.oriceieftin.com/trifyla-purificator-digestiv-complet/

13 thoughts on “LIVECOM Sirop – Protector natural al ficatului

 • 10 aprilie 2018 at 14:34
  Permalink

  E bine venit acest supliment dupa perioada de excese alimentare de Paste.

  Reply
 • 10 aprilie 2018 at 16:37
  Permalink

  Nu stiam ca au scos si sirop. Eu am folosit pastile. Ma tenteaza mai mult siropul ca nu prea pot inghiti pilule pe banda.

  Reply
 • 11 aprilie 2018 at 7:24
  Permalink

  Am inceput si eu sa-l folosesc, pana acum am folosit doar pastile. Mie insa imi este mult mai comod sa inhit pastilele

  Reply
 • 11 aprilie 2018 at 14:07
  Permalink

  Nu am folosit acest supliment insa e bine de avut in casa.

  Reply
 • 11 aprilie 2018 at 14:53
  Permalink

  Mama mea testeaza acest siropel si astept impresiile de dupa, ca sa pot incropi o postare! 😀

  Reply
 • 12 aprilie 2018 at 14:57
  Permalink

  Nu stiam ca acest produs poate fi bun si pentru copii. Nu am luat niciodata un produs de acest gen

  Reply
 • 12 aprilie 2018 at 22:32
  Permalink

  Eu folosisem Fortifikat si nu prea m-am inteles cu el. Cred ca voi apela la acest sirop, pare tare eficient

  Reply
 • 13 aprilie 2018 at 11:04
  Permalink

  De obicei nu folosesc suplimente alimentare, dar acesta cred ca ar fi tare bun.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.