Lugu-Lugu ai facut, testul barza-ai desfacut, pam, pam…. :)))))

Mai fratilor! Am imbatranit si n-am stiut ca am facut Lugu-Lugu Eu am crezut ca-i sex sau dragoste, mai frumos spus….Dar daca n-am stiut, inseamna ca n-am pacatuit, nu-i asa? Am vazut videoclipul acesta si m-a bufnit rasul, auzi Lugu-Lugu. N-am auzit expresia aceasta pana acum. Cum se face seara ii propun sotului: ,, Hai sa facem Lugu-Lugu ! ” Adica nu! Ma duc acum sa-i propun, sa vad ce reactie are. La ce se gandeste. Ha! Ha! Revin.

Blogalinitiative.ro m-a provocat sa povestesc ceva amuzant despre lugu-lugu si testul barza.

Sex proptit de gard

Avem un prieten, muzicant, face parte dintr-o formatie, canta pe la nunti. Pe cand era el mai tanar si necasatorit, ne povesteste el ca e arvunit sa cante la o nunta pe la tara, intr-un satuc. El tanar, frumos, tarancutele pe acolo cu ochii pe el, el cu ochii pe ele, isi face lipeala cu una la o partida de sex ad-hoc. Si unde sa realizezi fericitul eveniment, daca nu in spatele cortului, proptiti de un gard de nuiele. Si hata-hata, , lugu-lugu, se rupe gardul si se trezesc intr-o baltoaca plina cu noroi, ca taman plouase, ca sa aibe mirii noroc in viata.
Test barza pe post de termometru

La un moment dat, pe cand locuiam cu parintii mei, am folosit un test de sarcina. L-am lasat in baie cateva clipe si cand m-am intors, nu l-am mai gasit. Panicata, am inceput sa-l caut. L-am gasit la tatal meu. Il pusese la sub brat, a crezut ca e termometru.

 

V-as intreba: Ce intamplari ciudate, hazlii ati avut legate de lugu-lugu? Eu v-as spune, dar mi-e jena. Poate spuneti voi si atunci prind si eu curaj

2 thoughts on “Lugu-Lugu ai facut, testul barza-ai desfacut, pam, pam…. :)))))

 • 19 octombrie 2016 at 22:59
  Permalink

  Testul barya a fost cel mai frumos si emotionant test din viata mea! 😉

  Reply
 • 21 octombrie 2016 at 20:47
  Permalink

  Cand am fost eu insarcinata nu imi aduc aminte sa fi existat aceste teste de sarcina. Categoric, nu in 1987 a fost lugu-lugu cu finalizare, adica a iesit fi-meu, la ce va ganditi? 😀

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.