Miere poliflora ecologica di Melio de la Apidava

Miere poliflora ecologica di Melio de la Apidava

 

Cu totii cunoastem beneficiile pe care le are pentru sanatatea noastra mierea de albine. Pentru a avea siguranta ca ceea ce cumparam si mancam este miere veritabila de buna calitate, ne putem orienta catre mierea ecologica. Desi este mai scumpa decat mierea clasica, mierea ecologica ofera garantia calitatii, pentru ca, pana sa ajunga la noi, ea trece prin mai multe faze de control. Miere ecologica, bio, este obtinuta din culturi ecologice, din plante nepoluate, care cresc in anumite zone protejate, iar calitatea ei este verificata prin teste efectuate de organisme internationale abilitate.

Conceptul de miere Bio poate parea oarecum ciudat. Stim ca mierea este un produs natural (cel putin asa ar trebui sa fie). Si, atunci, poate va intrebati: cum sa existe ceva mai natural decat naturalul? Ei bine, da, certificarea Bio asta inseamna, este insasi garantia calitatii ireprosabile a mierii respective. Pentru a primi acreditarea Bio, mierea trebuie sa raspunda la anumite criterii. De exemplu, stupii trebuie sa fie amplasati in areale cu agricultura ecologica, pentru ca albinele sa poata culege nectarul din zone ferite de poluare. Pe parcursul diverselor stadii de producere a mierii Bio este interzisa folosirea oricarui produs chimic, antibiotic sau pesticid. Foarte important este, de asemenea, cum sunt intretinuti stupii, dar si cum sunt tratate albinele in cazul imbolnavirii, doar cu produse fitoterapeutice.

Ce inseamna miere ecologica, care este diferenta fata de mierea obisnuita? Ce fel de conditii trebuie indeplinite pentru ca o miere sa fie certificata drept ecologica,ne spune in urmatorul videoclip  Ochis Mates, producator:

Mierea Bio Apidava este certificată de organisme de certificare independente, în acord cu cu Apicultura Ecologică Europeană și reglementările privind mierea.

Mierea POLIFLORĂ BIO sau ECOLOGICĂ este recoltată din zonă cu floră foarte variată (de fânaţ) din Podişul Transilvaniei, este perfect strălucitoare, cu o tentă de chihlimbar.

Acest sortiment este considerat a fi o miere uşoară, de aceea este recomandată în alimentaţia copiilor, adolescenţilor şi a vârstnicilor. Mierea polifloră este recomandată în special celor care au probleme cardiace şi hipotensivilor.

Pentru a-ți delecta simțurile nu este nevoie de o ocazie specială.

Consumă miere în combinație cu ceai, cafea, lapte, iaurt sau pentru a-ți îndulci gustările de zi cu zi.

 

One thought on “Miere poliflora ecologica di Melio de la Apidava

  • 20 aprilie 2018 at 23:39
    Permalink

    Eu consum miere zilnic pentru ca ma ajuta pe partea de tranzit intestinal. De ce sa iau pastile, cand pot consuma ceva dulce?

    Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.