Mierea, secretul frumusetii Clopatrei

Mierea, secretul frumusetii Clopatrei

Se stie ca frumoasa regina a Egiptului folosea tot felul de trucuri de beauty. Se pare că unul dintre secretele frumusetii Cleopatrei  erau băile zilnice, băi cu lapte și miere, în care adăuga și puțin ulei de migdale. Este cunoscut faptul că, atunci când călătorea Cleopatra lua cu ea 2 măgari pentru a avea tot ce îi trebuie pentru baia miraculoasă. Isi prepara, creme exfoliante, creme de fata, masti revigotante, sampoane si tratamente pentru par, toate avand ingredientul secret, mierea. Cu frumusetea (dar si cu inteligenta ) eia sedus doi bărbaţi puternici: Iulius Cezar şi Marc Antoniu.

Dar in zilele noastre nu mai trebuie sa caram dupa noi doi magari. Mierea o gasim in cosmeticele de la Apidava

Cleopatra
Sursa imagine

 

Mierea in cosmeticele de la Apidava

Datorita efectelor ei uimitoare, cat si a faptului ca imbunatateste eficacitatea celorlalte substante active, mierea este folosita in compozitia multor produse cosmetice. Mierea face adevarate minuni, atat in cazul tenului gras, cat si al celui uscat sau tern, in cazul porilor mariti, impotriva impuritatilor si a punctelor negre.

Mierea, secretul frumusetii Clopatrei

Masca Cleopatra de la Apidavacu miere, argila, laptisor de matca, ulei din samburi de struguri, hraneste tenul in mod natural si este eficienta impotriva aparitiei ridurilor. De altfel, Cleopatra era renumita pentru atentia cu care isi ingrijea tenul. Se spune ca baile in lapte cu miere si mastile naturale cu uleiuri esentiale cu miere si argila ii ofereau un ten stralucitor.

Gommage cu miere și argilă 

Crema Gommage cu miere si argila de la Apidava curata porii in profunzime, iar complexul de uleiuri esentiale din compozitie nu permite ca tenul sa devina uscat. Pentru a avea o piele ușoară și radiantă a feței, trebuie să curățați o dată pe săptămână fața de piele de praf și impuritățile care se depun în pori, provocând aspectul majorității acneei.

Mască nutritivă de față

Masca Cleopatra de la Apidavacu miere, argila, laptisor de matca, ulei din samburi de struguri, hraneste tenul in mod natural si este eficienta impotriva aparitiei ridurilor. 

Mierea din albine, combinată cu ulei din semințele de struguri, va hrăni pielea într-un mod natural, iar vitamina E și jeleul roșu acționează eficient împotriva ridurilor.

Masca este aplicata pe fata, gat si gatul deschisa intr-un strat mai gros si lasata actiunea timp de 10 minute, apoi indepartata cu apa calda.

 

One thought on “Mierea, secretul frumusetii Clopatrei

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.