Minunata catifea din bumbac de la Cromatique

Daca nu stiati, de cand ma stiu imi place sa cos. Si fiindca am avut timp berechet cu starea asta de urgenta, m-am apucat sa cos si nu orice, ci un costum popular.  Am inceput cu ce este mai simplu, braul, din resturi ce aveam prin casa, dar pentru fote imi trebuie material mai mult.

 

Am cautat in disperare catifea din bumbac , nu gaseam decat sintetica. Spre norocul meu am gasit la Cromatique. Este un magazin din Bucuresti ce se ocupa cu comercializarea de Perdele, Draperii, Tapet, Tapiterii, Accesorii, Galerii. Fiindca sunt din Constanta, am preferat sa comand online, dar cu prima ocazie cand voi ajunge in Bucuresti, mai precis in centru, (str Occidentului, nr 42, sector 1)  in apropierea Liceului de Muzica George Enescu, il voi vizita.

Nu gaseam pretul pe site si am trimis un mail si mi s-a raspuns imediat:

contact@cromatique.ro
Către:doina_racoti@yahoo.com
mar., 26 mai la 16:58
Buna ziua
Multumim pentru interesul acordat produselor noastre
Pretul pentru catifea Teo este 207 lei/ml
Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati
O zi buna
Simona Sarbu
www.cromatique.ro
Tel : 0721 161 113

 

Din ce am vazut pe site, magazinul arata superb, iar multitudinea de materiale iti incanta privirea.

5 Cromatique

Eu am folosit catifeaua in alte scopuri, dar ea se foloseste la tapet pentru pereţi, tapiţerii pentru mobila, obiecte decorative, perdele. Se zice ca, in trecut, cafifeaua era preferata nobilimii. Din acest material superb isi confectionau reginele si printesele rochiile.

Cuvantul ,,catifea” provine din limba turca ,,kadife” si neogreaca ,,katifes”. Se pare ca a aparut in vechea Persie, mai exact in localitatea Kathifet, dar nu se stie mai exact cine a fabricat primul metru din acest material pretios.

 

De ce sa alegi o tapiterie din catifea? Fiindca este mai placuta la atingere si da o atmosfera mai calda. Se curata usor, chiar si cu un burete de vase.Catifea tapiterie

 

 

.

 

6 thoughts on “Minunata catifea din bumbac de la Cromatique

 • 4 iunie 2020 at 21:15
  Permalink

  Eu imi amintesc de rochitele de catifea rosie. Dar nu imi placeau. Eram obligata sa le port. Magazinul pare interesant. Insa eu caut ceva ce poate rezista copiilor. daca se poate sa nu se ude usor si sa nu se pateze.

  Reply
 • 4 iunie 2020 at 21:17
  Permalink

  Îmi plac mult textilele decorative de la Cromatique. Și eu am intrat pe site și am ochit câteva draperii și fete de perne decorative minunate.

  Reply
 • 5 iunie 2020 at 0:00
  Permalink

  Am vazut cateva materiale extrem de frumoase! Cred ca pernutele decorative arata minunat cu ele!

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.