Noul parfum pentru femei Hugo Boss BOSS Alive

Noul  parfum  pentru femei Hugo Boss BOSS Alive este disponibil spre vânzare de doar câteva săptămâni și deja înregistrează recorduri.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Înțelegând că libertatea este cheia succesului și invers, Hugo Boss a lansat BOSS ALIVE – un nou parfum lemnos, cu tonuri de fructe, pentru Ea, cea care surprinde pasiunea și determinarea femeii BOSS. Ca să nu mai punem la socoteală puterea femeii independente, aroma, designul, reclama și campania parfumului, toate au fost create de patru femei excepționale deschise să-și împărtășească viziunea și să le inspire pe femei să își găsească individualitatea.”

Boss Alive, Hugo Boss, Notino

„Croindu-și cariera într-o lume tipic bărbătească, parfumierul de excelență Annick Menardo a îmbinat notele de vârf proaspete, luminoase de măr efervescent și prună cu o inimă florală de iasomie pentru o senzație jovială, care îți conferă încredere. Prin notele sale de bază lemnoase contrastante contopite cu o atingere ușoară de vanilie magnetică absolută, aroma ușor de purtat emană curajul de a fi pe deplin încrezătoare în tine.

Flaconul, creat de talentatul designer bijutier Amelie Riech, traduce feminitatea și eleganța atemporală. Recipientul de sticlă este înfășurat într-o bandă aurie strălucitoare, conceput asemenea unei bijuterii, în timp ce licoarea roz nude transmite lumină, sporind aspectul și senzația unui parfum de lux. ”

Boss Alive, Notino

„Noul spirit al feminității surprins este accentuat și mai mult de reclama captivantă regizată de Rebecca Zlotowski și de participarea a 4 tinere talente în campania genială coordonată de Collier Schorr. Emma Roberts, Bruna Marquezine, Laura Harrier și Chloe Bennet sunt întruchiparea perfectă a femeilor de succes din ziua de azi, și – asemenea BOSS ALIVE – încurajează femeile din toată lumea să își trăiască viața la maxim.

BOSS ALIVE: Declarație de viață independentă

Noul parfum Hugo Boss combină note de măr efervescent, iasomie sambac și acorduri lemnoase pentru o senzație de feminitate radiantă, puternică și încrezătoare.” #FeelALIVE

SURSA: notino

notino.ro%20

Un cadou pentru tine
Descoperiți noua lansare a parfumului Hugo Boss – BOSS Alive! Cumpărați acest parfum și vă oferim 2 cadouri: un lapte de corp și o miniatură de lux pentru poșetă. În plus, la achiziționarea produselor Hugo Boss de minim 200 RON obțineți și livrarea gratuită.

6 thoughts on “Noul parfum pentru femei Hugo Boss BOSS Alive

 • 17 mai 2020 at 13:59
  Permalink

  Ador parfumurile dar acesta mi-a scăpat! O sa fie cadoul pentru ziua mea, mulțumesc de articol!

  Reply
 • 17 mai 2020 at 16:42
  Permalink

  una din marcile mele preferate, de mult timp, am si acum unul deschis dintr-o colectie mai veche!

  Reply
 • 17 mai 2020 at 23:18
  Permalink

  Dacă are vanilie e pe gustul meu. Nu am avut până acum parfumuri de la Boss, dar îmi plac cele masculine de la aceasta marcă. ♥

  Reply
 • 18 mai 2020 at 22:23
  Permalink

  De la Hugo Boss nu am avut parfumuri, insa sotul a avut cateva si a fost tare incantat !

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.