Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti

Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti

0Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti

 

Fundația Renașterea, împreună cu Melkior, au creat o manichiură, care le reamintește femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor.

 

Pink Touch este mai mult decât o manichiură, un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Fundița roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar.De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

Deci, următoarea dată când iti faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor.

În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.

Te invităm și pe tine să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch

SURSA:www.melkior.ro

Am primit astazi KIT- ul MANICHIURA PINK TOUCHI

Imi voi face manichiura simbol si voi sustine campania Pink Touch

 

  #Live pe Facebook – Miercuri 21 Martie Ora 13.00.

melkior.ro

15 thoughts on “Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti

 • 22 martie 2018 at 21:31
  Permalink

  Abia aștept să văd cu ce model de manichiură susții această campanie!

  Reply
 • 22 martie 2018 at 23:35
  Permalink

  Minunata campanie, eu o sustin in fiecare octombrie cu cate o manichiura roz si nu numai

  Reply
 • 23 martie 2018 at 8:34
  Permalink

  O campanie foarte frumoasa! O sa merg si eu la un salon sa o fac pentru ca acasa nu ma descurc.

  Reply
 • 23 martie 2018 at 9:41
  Permalink

  Felicitari organizatorilor pentru initiativa. Imi plac si ojele foarte mult, sunt nuantele mele preferate

  Reply
 • 23 martie 2018 at 11:45
  Permalink

  Este o initiativa demna de laude. Ma bucur sa vad ca sunt inca branduri ce sustin aceasta cauza.

  Reply
 • 23 martie 2018 at 12:43
  Permalink

  Sunt foarte incantata de aceasta initiativa!
  Pe mine acest kit m-a prins cu unghiile scurte, taiate din carne! :)) Abia astept sa imi creasca pt a putea sa mi le pictez si eu!

  Reply
 • 23 martie 2018 at 14:05
  Permalink

  Must have been one of the last times I posted with my real nym. Okay, let’s take a few more steps. Were you wrong that America has inherent moral authority just because it is America? Do you now feel America has moral authority only when it makes actual moral decisions correctly, and has no claim to moral authority when it decides to do things like start wars, torture, and carry on like a banana republic? Seems fair enough to dial back to those questions and re-ask them, under the same nym. Ten years of bad road really wears a person out. That thread is a caution: so much in there to read. Fulcanelli: If the Repugs think the shits’ hitting the fan now, wait ’til the troops do come home. To a failing economy. No Jobs. Divorce. Poor care by the VA. It’s gonna be so ugly. He wasn”t wrong, but how could he have imagined just how ugly it would get?

  Reply
 • 24 martie 2018 at 1:16
  Permalink

  O campanie foarte frumoasa. Ma bucur ca sunt si campanii care vin in ajutorul femeilor

  Reply
 • 24 martie 2018 at 17:24
  Permalink

  Si eu am fost invitata sa sustin aceasta campanie si o fac cu mare drag! Inca nu am o idee despre cum sa imi fac un model mai dragut de manichiura dar am weekend-ul la mijloc ca sa gasesc inspiratie 🙂

  Reply
 • 24 martie 2018 at 20:31
  Permalink

  Ideea este excelenta, punerea in practica minunata, iar implicarea acestor doua firme in prevenirea cancerului de san este laudabila si de urmat. Multumesc in numele tuturor femeilor romance!

  Reply
 • 24 martie 2018 at 23:43
  Permalink

  O initiativa laudabila!

  Reply
 • 25 martie 2018 at 2:13
  Permalink

  O campanie laudabila. Imi place mult initiativa luata de Mlekior. Imi voi face si eu o manichiura de genul

  Reply
 • 26 martie 2018 at 15:12
  Permalink

  Minunata aceasta campanie!

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.