Tendinta Moda 2020: Ce se poarta vara aceasta

Tendinta Moda 2020: Ce se poarta vara aceasta
Berrylook.com

Starea de urgenta ne-a tinut in case doua saptamani. Ne-am saturat de stat doar in pijamale. Abia asteptam sa ne etalam tinutele de vara, mai ales ca peste primavara am sarit. Am aruncat un ochi pe lista cu tendintele in moda 2029, ca sa stim dupa ce ne uitam prin magazine. Si ce daca sunt   haine ieftine.    Nu tot ce este scump este si frumos.

1. Buline, mari sau mici, buline sa fie

Este momentul sa iti faci ordine in garderoba si sa iti pregatesti hainele cu buline, pentru ca primavara aceasta se poarta multe buline.

Bulinele, aka faimoasele polka dots, parca nu au lipsit niciodata din garderobele noastre. Sunt genul acela de print versatil care nu se demodeaza niciodata si care, in functie de cu ce il combini, poate fi si elegant si casual.

Daca 2019 a fost anul printului leopard, 2020 va fi anul bulinelor, asa ca asteptati-va sa le vedeti peste tot – mai mici sau mai mari, pe rochii si fuste feminine, dar si pe costume sau chiar in combinatie cu alte printuri sau culori puternice.

2. Volane dragalase

Volane si volanase peste tot! La baza fustelor sau a rochiilor, la guler, la maneci, volane sa fie. La fel ca in cazul manecilor bufante, important este sa dea un pic de volum tinutei, iar in cazul acesta, si mai multa feminitate.

 

3 Culoarea anului: ALBASTRUL

Albastru clasic, culoare inspirata de adancul marilor, de cerul la asfintit sau de un bol de afine coapte. La asta s-au gandit specialistii institului Pantone atunci cand au stabilit culoarea anului 2020. Si trebuie sa recunoastem ca aceasta nuanta de albastru intens una atat chic, cat si linistitoare.

Acum sincer vorbind, este o culoare care se potriveste oricui si se preteaza in majoritatea ocaziilor. Fie ca vorbim de o rochie stylish pe care sa o porti la birou, de o salopeta eleganta pe care sa o imbraci seara cu o ocazie speciala sau de perechea preferata de blugi, cel mai probabil toti avem ceva albastru – clasic – in dulap.

4. Rochii din dantela

Dantela ramane mereu la moda. Din bumbac, pentru tinutele de zi sau sofisticata, pentru tinutele de seara, rochiile din dantela nu se demodeaza niciodata.

Toate aceste rochii ieftine    le gasiti pe BerryLook.

Cheap Clothes Online(ENG)

Fashion Trend 2020: What to wear this summer
Berrylook.com The state of emergency kept us in the house for two months. We are tired of sitting only in pajamas. We can’t wait to go out and show off our outfits, with or without a mask. We took a look at the list of 2020 fashion trends to find out after looking in stores. And what if they are cheap clothes online. They are very pretty.
1. Polka dots, large or small, polka dots to be

It’s time to tidy up your wardrobe and prepare your clothes with polka dots, because this spring there are a lot of polka dots.

The polka dots, aka the famous polka dots, seem to have never been missing from our wardrobes. They are the kind of versatile print that never goes out of style and which, depending on what you combine it with, can be both elegant and casual.

If 2019 was the year of the leopard print, 2020 will be the year of polka dots, so expect to see them everywhere – smaller or larger, on women’s dresses and skirts, but also on suits or even in combination with other prints or colors strong.

2. Cute steering wheels

Flywheels and flywheels everywhere! At the base of skirts or dresses, at the collar, at the sleeves, ruffles to be. As in the case of puffy sleeves, it is important to give a little volume to the outfit, and in this case, even more femininity.

3 Color of the year: BLUE

Classic blue, color inspired by the depths of the seas, the sunset sky or a bowl of ripe blueberries. This is what the specialists of the Pantone institute thought when they established the color of 2020. And we must recognize that this shade of deep blue is both chic and soothing.

Now honestly, it is a color that suits everyone and is suitable for most occasions. Whether we are talking about a stylish dress to wear to the office, an elegant jumpsuit to wear in the evening for a special occasion or our favorite pair of jeans, most likely we all have something blue – classic – in the closet.

4. Lace dresses

Lace is always in fashion. Made of cotton, for day outfits or sophisticated, for evening outfits, lace dresses never go out of style.

You can find all these cheap dresses online on BerryLook.

Cheap Clothes Online

7 thoughts on “Tendinta Moda 2020: Ce se poarta vara aceasta

 • 26 mai 2020 at 16:30
  Permalink

  Imi place mult rochia lunga cu buline.
  Si dantela imi place, dar nu in modelul prezentat de tine. Iar albastru este culoarea mea preferata. Deci nu am nevoie de motiv sa o port.

  Reply
 • 26 mai 2020 at 16:34
  Permalink

  Ma incadrez cu succes in toate tendintele. Caci imi plac toate cele mentionate de tine. Acum sa ma gasesc si modelele ce sa ma ajute sa fiu prezentabila 🙂

  Reply
 • 26 mai 2020 at 18:02
  Permalink

  Anul acesta vreau sa ma axez si eu pe piese vestimentare cu buline.

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.