Trifyla Purificator digestiv complet, SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC

Trifyla Purificator digestiv complet, SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC

 

Trifyla Purificator digestiv complet
SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC, 100% NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

Tractul intestinal este privit in Ayurveda ca fiind cea mai importanta cale de acumulare si eliminare a substantelor nocive din corp. Metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite in Ayurveda nu doar ca paliativ, ci si ca metode de vindecare a unor boli grave. Suplimentul alimentar  TRIFYLA este obtinut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv. Asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale. Mentinerea tranzitului intestinal normal asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor sustinand eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentatie sau o digestie deficitara, echilibrand astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special la curatarea si detoxifierea colonului.

Echilibreaza asimilarea si eliminarea produselor nedigerate. Datorita controlului asupra bacteriilor si fungilor, contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale.  Trifyla ajuta sistemul hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la sustinerea sistemului imunitar. Functionarea normala a sistemului digestiv, imunitar si antioxidant contribuie la mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Contribuie la:

– mentinerea starii de sanatate a sistemului digestiv;
– digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale;
– mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special curatarea si detoxifierea colonului;
– sanatatea sistemului hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice,

 • mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar;
  – sustinerea capacitatii de autoaparare prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustinerea sistemului imunitar.
Proprietatile plantelor din compozitie:

Emblica officinalis (Amla) – pulberea din fructe de Amla are un continut foarte ridicat de vitamina C si alti fitonutrienti esentiali in sustinerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor bacteriene sau virale. Datorita compozitiei, fructele au proprietati antioxidante puternice, protejand organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea.

Terminalia chebula (Haritaki) – pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecventei scaunelor, purifica organismul pe cale naturala prin eliminarea toxinelor existente in colon din cauza unei digestii deficitare sau a alimentatiei. Fructul este un laxativ usor, asigurand mobilitatea normala a sistemului digestiv, stimuleaza apetitul, sistemul hepatobiliar si este adjuvant in cure de slabire. Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formati in procesele metabolice, sprijinind organismul in caz de stres oxidativ.

Terminalia belerica (Bibhitaki) – fitonutrientii din pulberea de fructe sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

11 thoughts on “Trifyla Purificator digestiv complet, SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC

 • 14 august 2017 at 12:00
  Permalink

  Prin alimentație sănătoasă și curată putem avea grijă de sănătatea fiecărui organ.

  Reply
 • 14 august 2017 at 13:55
  Permalink

  cred a mai repede pastram sanatatea sistemului digestiv printr-o alimentatie echilibrata, cu multe fibre

  Reply
 • 14 august 2017 at 15:40
  Permalink

  Am tot citit despre aceste suplimente insa nu le-am incercat niciodata. Oare daca alaptez le pot lua? Desi, nu cred ca e o problema.

  Reply
 • 14 august 2017 at 17:51
  Permalink

  Nu am auzit pana acm de fructele de Amla. Interesanta combinatie. Cred ca e un supliment alimentar bun.

  Reply
 • 14 august 2017 at 23:11
  Permalink

  n-am auzit niciodata de aceste plante dar in general am incredere in plantele astea indiene pentru ca am citit multe marturii despre ele si am vazut ca dau rezultate

  Reply
 • 15 august 2017 at 19:24
  Permalink

  Nu prea le am eu cu suplimentele alimentare, dar mi-ar fi util acest supliment.

  Reply
 • 16 august 2017 at 21:20
  Permalink

  Nu l-am folosit fiindca am considerat ca nu am nevoie, am compensat eventual cu alimente cu acelasi efect.

  Reply
 • 14 octombrie 2017 at 23:17
  Permalink

  Eu de cand ma stiu nu ma impac deloc cu pilulele, iau doar de maxima necesitate. Insa acest supliment, precum si firma Ayurmed am auzit ca sunt foarte bune!

  Reply

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.